Het Resultaat

Een schone, gezonde darm zorgt ervoor dat ál het lichaamsweefsel beter functioneert.

De darm is een spier die in een bepaalde conditie verkeert. Als deze spier niet zo goed getraind is, kunnen er veel complicaties ontstaan, die zich uiten in uiteenlopende klachten. Train je de dikke darm dan komt de beweging om te lozen weer op gang. En een normale peristaltiek zorgt voor een dagelijkse stoelgang.

Met een colonhydrotherapie behandeling wordt niet alleen de darmwand en daarmee de lichamelijke gezondheid gereinigd, ook de emoties kunnen weer in balans komen. Heb je bijvoorbeeld veel stress, dan kan je minder makkelijk naar het toilet dan wanneer je je compleet vrij voelt. Door de behandeling kom je weer even tot jezelf en kan je stoelgang weer beter op gang komen.

Een goede colonhydrotherapie behandeling kan veel overtollige kilo’s weghalen en daarmee ook het gevoel van een opgeblazen buik wegnemen. Naast de darmen worden ook de andere organen gereinigd, omdat ieder gedeelte van de dikke darm een orgaan vertegenwoordigt. Zo wordt met name de lever ondersteund om zijn afval te deponeren in de dikke darm, zodat de levercapaciteit weer vergroot wordt. Door het kwijtraken van gifstoffen wordt ook de huid sterker en gezonder. Mensen kunnen er ineens jaren jonger uitzien.