1. Start-up Basis kennis

Workshop 1: Hoe werkt jouw voedselmachine

Zie jij door de bomen het bos ook niet meer wat je nou wel en wat mag je nou niet eten? We moeten meer vezels eten maar beter geen brood meer. Hoe dan? Vegan, veganistisch, koolhydratenarm, keto of bloedgroepen? Ik heb ook geen pasklaar antwoord voor wat goed is voor jou. Mijn voedselmachine werkt namelijk anders dan die van jou.

Ik kan je wel gaan helpen de kennis over de werking van jou voedselmachine te gaan vergroten. Dat het maken van andere keuzes in voeding niet tijdrovender en duurder hoeft te zijn dan wat je nu doet. Dat een blije buik meer plezier, positiviteit, energie en rust geeft in je leven.

Het hele proces van mond tot kont wordt doorgenomen zodat je zelf kan gaan ontdekken waar of wanneer jouw machine minder goed werkt en hoe dit op te lossen. Komt dat wat je eet ook wel in je lichaam of blijft het in die lange slang om vervolgens als afval te worden verwijderd?

We gaan het uitgebreid hebben hoe je deze nieuwe voedingstips in de praktijk kunt gaan toepassen en hoe je dit ook kunt gaan integreren op je werk. Samen overleggen we wat bij jou op de werkvloer mogelijk is.

Duur: 3 uur

Je krijgt een enorme hoeveelheid aan informatie en we gaan in de praktijk aan de slag zodat je thuis en op het werk gelijk aan de gang kan gaan.

Start-up Basis kennis

  • Hoe werkt jouw voedselmachine?
  • Leer de signalen van je lichaam (her-)kennen

In de praktijk

  • Alternatieven voor ontbijt en lunch, hoe doe je dat?
  • We gaan een ontbijt smoothie maken
  • Proeven en maken van verantwoorde tussendoortjes