Expertises

Detox coach

Als detox coach is het mijn taak mensen voor te lichten over de gevaren van overbelasting van toxines waarbij het ontdoen hiervan centraal zal staan. Voeding is hierbij de hoofdcomponent. Hoe in te zetten voor herstel, wat weg te laten en welke suppletie in zetten om het hele detox proces te ondersteunen.
 

Colonhydrotherapeut

Als colonhydrotherapeut is behalve het geven van voorlichting over voeding en toxines mijn belangrijkste taak de toxines los te weken en uit het lichaam te werken. Hierbij zal voeding, suppletie en vasten een belangrijke rol spelen. Zowel mentaal als fysiek zullen we gaan detoxen.
 

Natuurvoedingsadviseur

Informatie over voeding is waarbij het verschil tussen vulling en voeding centraal zal staan. Bij welke aandoening gaan we voedingstoffen toevoegen of weglaten. Hierbij zal indien nodig ook getest kunnen worden. (de testen van RP Sanitas Humanus)
 

Yoga docent

Ontspanning door inspanning. De flow in het leven weer proberen terug te vinden door beweging en ademhaling. Het loslaten van fysieke spanning door met name stress reductie, zal tevens mentaal uitwerking hebben.
 

Masseur

Bewegen van wat vast is komen te zitten. Dit kan door gebrek aan beweging maar ook door een te belastende leefstijl. Een grondige buikmassage zal zeker effect hebben op de colonhydrotherapie behandelingen. Elke andere vorm van massage kan ingezet worden ter ondersteuning van het reinigingsproces.
 

Medisch beweegadviseur/Personal trainer

Hoe gaat u weer in beweging komen? Het is in veel gevallen zeker niet raadzaam intensief te gaan trainen. Hormonen die uit balans zijn zullen hierdoor nog meer uit balans raken. Het is belangrijk samen met de therapeut een beweegplan op maat te gaan samenstellen.
 

Zwemonderwijs

Heeft alles te maken met water. De heilzame werking van water is al eeuwenlang bekend. Zowel inwendig als uitwendig, door het bewegen in water kunt u de ontspannende werking van water ondervinden.
 

Familie opstellingen

Een familie opstelling dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s (bv terugkerende issues of valkuilen) die je in een nieuw daglicht wilt stellen, wilt onderzoeken of waarin je wilt groeien.

Opstellingen brengen beweging omtrent thema’s als ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of loopbaan. Maar kunnen ook inzicht geven in boosheid, angst en depressie. Samen gaan we hiernaar op zoek.