3. Boost je energie

Hoe is het met jouw energie? Is je tankje vol of leeg? Heb je de neiging jezelf te veel te belasten, veel van jezelf te vragen en door te hollen? Gaan jou cliënten, kinderen of andere familieleden altijd voor? Of neem je op tijd een pas op de plaats? Voel je je lekker in je lijf of heeft je lijf aandacht en ontspanning nodig?

In deze workshop is er aandacht en ruimte voor jou en je lijf en gezonde natuurvoeding. Je leert te voelen hoe het met je is en hoe je lijf voelt. Je leert te voelen wat jou voedt, waar je energie van krijgt, letterlijk en figuurlijk. Je leert hoe je energie te verbeteren bij stress en vermoeidheid en welke voeding daarbij heel belangrijk is

We gaan op zoek naar jouw energielek. Bewust gaan kijken naar de manier waarop je op dit moment in het leven staat en hoe je met een paar simpele aanpassingen een heel groot resultaat kunt behalen in het verkrijgen van meer energie. In de voorgaande workshops heb je al inzichten gekregen hoe het in het lichaam werkt, dat wat je niet binnen krijgt er dus ook niet kan zijn en je dus ook geen energie kan geven.

Wij gaan uitgebreid aan de slag met gezonde energiedrankjes en ander krachtvoer met heel veel tips om ook je collega’s en familieleden te inspireren. Hoe beter jij snapt hoe het werkt in het lichaam, des te beter ben je in staat anderen daarbij te helpen.

Maar eerst voor jezelf gaan zorgen zodat ook jij deze informatie kunt gaan delen. De energie zal zich gaan verspreiden en dat zal ook in jouw leefomgeving merkbaar zijn.

Duur: 3 uur met aandacht voor het nog persoonlijker maken van alle informatie en automatiseren van het geleerde. Inclusief zelf maken van energie gevende sappen en krachtvoer

Boost je energie

  • Hoe ga je om met de voor jou beschikbare energie?
  • Waar zit jou energielek?
  • Is jouw energiepotje goed gevuld in de ochtend?

In de praktijk

  • Alles over sappen en krachtvoer
  • Voeding die je voedt of voeding die je vult?