Colonhydrotherapie

Colonhydrotherapie is een ontstpannen behandeling om de darm te reinigen. Een colonhydrotherapie behandeling is als een warm bad maar dan van binnen. Op een rustige manier kan het water inweken, door massage worden losgemaakt en op een natuurlijke manier ook weer worden los gelaten waarbij de afvalstoffen worden verwijderd. Het reguleert de peristaltiek van de darm, verwijderd de aanwezige laag van aangekoekte afvalstoffen, ontdoet de darm van gasvorming en gistingsprocessen (candida). Tevens ondersteunt de behandeling de lever en de nieren met het verwijderen van afvalstoffen.

Colonhydrotherapie is een therapie waarbij de dikke darm over de gehele lengte met gezuiverd water wordt gespoeld.

Colonhydrotherapie is geen hype van de laatste tijd maar wordt al door de eeuwen heen ingezet. Reinigen is voor veel volkeren een normale methode om een goede gezondheid te behouden en het heeft een heel efficiënte uitwerking op de totale gezondheid van de mens. Daarbij is aanpassing van beweging en dagelijkse voeding aan de natuurlijke behoefte van het lichaam een voorwaarde om gezond te blijven. Door het gebruik van de Slowflo methode komt de darm in optimale conditie en zal een emotionele rust ontstaan.

Een colonhydrotherapie behandeling zal niet alleen op de hoofdklacht zijn uitwerking hebben maar zal tevens leiden tot een algemene verbetering van vitaliteit, veerkracht en doorbloeding van het lichaam.

Vitaliteit begint in de darmen!