Koester je darmen!

Een Chinees gezegde luidt: ‘de darm is de wortel van de plant mens, hoe gezonder de wortel, des te gezonder de mens’. Gezonde darmen en een gezonde spijsvertering vormen de wortel voor ons welbevinden. Stress, (psychische) spanning, te snel eten, suikerhoudende producten en gevoelens van onveiligheid zijn zeer belastend voor onze darmen. Daarentegen zijn rust, ontspanning, glutenvrije granen, vezelrijke producten en goede vetten juist voedend voor onze darmen.
Tijdens de workshop ontvang je aandacht, inspiratie en bewustwording voor jouw lijf en in het bijzonder jouw darmen. Je leert wat ondersteunend en voedend is voor je darmen. En hoe je met je darmklachten om kunt gaan.

 

WAT DOET HET VOOR JE?

  • Je eigen natuurlijk basis wordt versterkt
  • Je ervaart ontspanning voor je lichaam en geest
  • De spanning in je lichaam wordt verwerkt en afgevoerd: je reinigt je lichaam én geest
  • Je leert bewust te worden van de signalen van je lichaam (specifiek je darmen) en je leert wat ze je te vertellen hebben
  • Je leert hoe je lekkere, voedzame en volwaardige gerechten bereidt ter ondersteuning van je darmklachten

 

VOOR WIE?

Je hebt buik- darm- en/of spijsverteringsklachten
Je hebt spastische darmklachten (prikkelbare darm syndroom)
Je wilt je eigen natuurlijke weerstand versterken
Je wilt meer aandacht aan je darmen en je buik besteden

 

WORKSHOP KOESTER JE DARMEN!

Wil je je darmen milde aandacht, verlichting en ontspanning geven?
Wil je je darmen gezond houden en zorgen voor een goede weerstand voor je lijf en geest?
Verwen je darmen dan met deze workshop!

Goed zorgen en lief zijn voor je darmen dragen bij tot je welzijn en welbevinden. Met name als je gevoelige darmen, regelmatige of chronische darmklachten hebt. In deze workshop kun je even tot rust komen en ontspanning ervaren. Wanneer je lijf tot ontspanning komt, krijgen je darmen de ruimte om – behalve voedsel – ook spanningsresten en de (dagelijkse) indrukken te verteren. Door middel van ontspannings- en (zelf)regulatieoefeningen, zelfmassage van je lijf, adem, aarding, rust en gezonde en heilzame voeding kun je dit proces ondersteunen. In deze workshop krijg je daarvoor praktische handvatten, adviezen en tips aangereikt. Je ervaart wat deze tips kunnen doen voor je lijf en je darmen. Tijdens de workshop is er geen ruimte om te diep op persoonlijke klachten in te gaan. Iedereen die de workshop heeft gevolgd kan bij mij een afspraak maken voor een gratis intake.

Groepsgrootte: minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers
Duur: dagdeel – 3 uur

Prijs: € 30,-
Data: op afspraak
Locatie: So Puur, Vrouwestraat 34a, 4381 EN Vlissingen